IT rješenja

Dakle odlučili ste da trebate pomoć pri izrade vašeg IT sustava? Pametan izbor! Dopustite da vam pomognemo u tom procesu.

Mi kombiniramo najnovija rješenja iz IT industrije da bi vašem projektu pružili vrhunsko korisničko iskustvo, performanse i infrastrukturu.

Uz mnoštvo uređaja i operativnih sustava na tržištu, mobilni ekrani su zakon. Zato dizajniramo neovisno o operativnom sustavu i neovisno o veličini zaslona. Naš fokus je na temeljnim rješenjima koja se prilagođavaju svakoj platformi i uređaju.

Imati web stranicu samo je dio bitke. Jer ona treba biti profesionalna, privlačna, jednostavna za korištenje, optimizirana za preglednike itd. Ali ono što je najvažnije, ona treba raditi.

Mi se fokusiramo ne samo na lijep dizajn već na funkcionalnosti stranica i pružanju najboljeg mogućeg iskustva za korisnike tih stranica. Danas je ključno pitanje – Kako uhvatiti i zadržati pažnju korisnika na webu? Ne kažemo da imamo savršenu formulu, ali zato svakodnevno radimo i učimo o tome te to primjenjujemo na vašim projektima. ​

Tijekom posljednjeg desetljeća web aplikacije su eksplodirale u popularnost. To možemo zahvaliti sveprisutnosti web preglednika, kompatibilnosti s operativnim sustavima i pojednostavljenom pristupu krajnjim korisnicima. Bez obzira na to je li vaša aplikacija mali interni sustav koji pomaže vašem timu da radi efikasnije ili kompleksna korisnička aplikaciju, naš tim može pomoći vodeći vas kroz cijeli proces počevši od planiranja strategije pa sve do isporuke i održavanja.

Naš raznoliki, kreativni tim umjetnika, organizatora i inženjera omogućuje maksimalnu prilagodbu svakom projektu.

Obratite nam se u koliko vam je potrebna:

  • Izrada web stranica
  • Razvoj web aplikacija
  • Online video menadžment i distribucija
  • Izrada prilagođenih IT rješenja
  • UX i UI dizajn
  • Programiranje itd.Značajni IT projekti na kojima smo radili: 


  • Aviva Plc. – radimo na izradi sustava interne televizije «Aviva TV» u svojstvu konzultanata za distribuciju video sadržaja putem intranet sustava, 2009. – 2012.
  • Ministarstvo poljoprivrede RH –  radimo na izradi web stranice Program ruralnog razvoja www.ruralnirazvoj.hr, a naknadno i na sustavu pitanja i odgovora što je napravljeno kroz zahtjevnu web aplikaciju. 2015. – 2016.
  • Burberry plc. – radimo na izradi njihovog novog intranet sustava «The Burberry world» u svojstvu provjere kvalitete sustava i korisničkog usvajanja sustava, 2017. – 2018.
  • The Body Shop plc. – radimo na izradi njihovog novog intranet sustava «The Village» u svojstvu provjere kvalitete izrade i korisničkog usvajanja sustava. 2018. – 2019.